VibraBand masažer cijelog tijela 888

VibraBand masažer cijelog tijela 888

34,99 €(263,63 KN)
4,99 (37,60 KN)
39,98 € (301,23 KN)
VibraBand masažer cijelog tijela 888 Front 1
VibraBand masažer cijelog tijela 888 Front 1
Opis

Naslov: VibraBand Masažer Cijelog Tijela 888 - Dubinska Relaksacija i Opuštanje

 

 

Opis proizvoda: Upoznajte se s našim VibraBand masažerom cijelog tijela 888 - inovativnim uređajem koji pruža dubinsku masažu i opuštanje za cijelo tijelo. Ovaj masažer je idealan za sve koji traže oslobađanje od napetosti, bolova i stresa uz jednostavno korištenje kod kuće.

 

 

Značajke:

  • Vibrirajuća Tehnologija: VibraBand koristi vibracijsku tehnologiju kako bi pružio dubinsku masažu mišićima i tkivima cijelog tijela.

  • Višenamjenski Dizajn: Uređaj dolazi s različitim nastavcima i postavkama intenziteta, omogućavajući vam prilagodbu masaže različitim dijelovima tijela i željenom intenzitetu.

  • Opuštajući Učinak: Masaža s VibraBandom pomaže opustiti mišiće, smanjiti napetost i potaknuti cirkulaciju, čime se poboljšava općenito osjećaj dobrobiti.

  • Jednostavno Korištenje: VibraBand je jednostavan za uporabu i ne zahtijeva posebne vještine ili iskustvo u masaži.

  • Praktična Uporaba: Ovaj masažer je prikladan za uporabu kod kuće, nakon sportskih aktivnosti ili kao sredstvo za svakodnevno opuštanje.

 

 

S našim VibraBand masažerom cijelog tijela 888, možete se osloboditi stresa i napetosti uz dubinsku masažu koja cilja na različite dijelove tijela. Bilo da se radi o opuštanju nakon napornog dana, ublažavanju bolova ili poboljšanju cirkulacije, ovaj masažer će vam pružiti trenutke relaksacije koje zaslužujete.

 

Naručite svoj VibraBand masažer i uživajte u jednostavnoj i učinkovitoj masaži kod kuće!

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1627
SKU
.Ana VibraBand masažer cijelog tijela 888