Vakuumske vreće za spremanje robe

Vakuumske vreće za spremanje robe

16,97 €(127,86 KN)
4,99 (37,60 KN)
21,96 € (165,46 KN)
Vakuumske vreće za spremanje robe Front 1
Vakuumske vreće za spremanje robe Front 1
Opis

Naslov: Vakuumske Vreće za Spremanje Robe - Učinkovito Rješenje za Organizaciju i Prostor U Vašem Domu

 

 

Opis proizvoda: Predstavljamo vam naše vakuumske vreće za spremanje robe - praktično i učinkovito rješenje za organizaciju i maksimalno iskorištavanje prostora u vašem domu. Ovaj set se sastoji od 5 vreća različitih veličina (2 x 50x70 cm, 2 x 60x80 cm, 1 x 80x100 cm) koje omogućavaju kompaktno spremanje vaše odjeće, posteljine i drugih predmeta. Također, uključujemo GRATIS pumpu za izvlačenje zraka kako biste jednostavno stvorili više slobodnog prostora.

 

 

Značajke:

  • Višenamjenske Veličine: Set vreća dolazi u različitim veličinama koje odgovaraju različitim potrebama. Smanjite volumen odjeće, pokrivača, jastuka i drugih predmeta za spremanje.

  • Smanjenje Volumena: Vakuumskim izvlačenjem zraka, vreće stvaraju kompaktnu formu, čime se oslobađa dragocjen prostor u vašim ormarima i ladicama.

  • Jednostavno Korištenje: Uključujemo GRATIS pumpu za izvlačenje zraka kako biste mogli jednostavno stvoriti vakuum unutar vreća i time smanjiti volumen robe.

  • Zaštita od Prašine i Vlage: Vakuumske vreće ne samo da štede prostor, već i štite vašu odjeću i druge predmete od prašine, vlage i nečistoća.

  • Trajna Konstrukcija: Vreće su izrađene od kvalitetnih materijala kako bi se osigurala dugotrajna uporaba i zaštita vaše robe.

 

 

Uz naše vakuumske vreće za spremanje robe, osigurajte organizirani i prostran prostor u svom domu. Bez obzira na to je li riječ o spremanju sezonske odjeće ili posteljine, ovaj set će vam pomoći da smanjite volumen i maksimalno iskoristite raspoloživi prostor.

 

Naručite svoje vakuumske vreće i transformirajte način na koji organizirate svoj dom već danas!

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1609
SKU
.Ana Vakuumske vreće za spremanje robe