Trimer za glatko brijanje brade ili glave sa 6 glava 9782

Trimer za glatko brijanje brade ili glave sa 6 glava 9782

49,99 €(376,65 KN)
4,99 (37,60 KN)
54,98 € (414,25 KN)
Trimer za glatko brijanje brade ili glave sa 6 glava 9782 Front 1
Trimer za glatko brijanje brade ili glave sa 6 glava 9782 Front 1
Opis

Naslov: Trimer za Glatko Brijanje Brade i Glave s 6 Glava 9782 - Preciznost i Udobnost

 

Opis proizvoda: Upoznajte se s našim trimerom za glatko brijanje brade i glave s 6 glava 9782 - uređajem koji će vam omogućiti precizno brijanje uz maksimalnu udobnost i rezultate koji traju. Ovaj trimer je idealan za sve koji žele postići besprijekoran izgled brade ili glave bez neugodnosti.

 

 

Značajke:

  • 6 Pomičnih Glava: Trimer dolazi s 6 pomičnih glava koje se prilagođavaju konturama vaše brade i glave, omogućavajući vam ravnomjerno i precizno brijanje.

  • Dvostruko Oštrice: Dvostruko oštrice omogućavaju blisko brijanje bez iritacija kože, pružajući glatke rezultate.

  • Precizno Pristrižavanje: Trimer također dolazi s podesivim postavkama duljine brijanja, omogućavajući vam precizno pristrižavanje brade prema željenom izgledu.

  • Maksimalna Udobnost: Trimer je dizajniran s naglaskom na udobnost tijekom brijanja, smanjujući rizik od iritacija i nelagodnosti.

  • Jednostavno Rukovanje: Intuitivna uporaba trimeru omogućuje vam da postignete željene rezultate bez napora.

 

 

S našim trimerom za glatko brijanje brade i glave s 6 glava 9782, osiguravate si precizno i udobno brijanje, bez obzira na željeni stil. Ovaj trimer je više od običnog uređaja - to je alat koji vam pomaže postići samopouzdanje uz profesionalne rezultate. Bilo da preferirate glatku bradu, uredno pristriženu bradu ili potpuno obrijanu glavu, ovaj trimer će vam omogućiti da postignete svoj idealan izgled.

 

Naručite svoj trimer za glatko brijanje brade i glave s 6 glava i osigurajte si preciznost i udobnost pri svakom brijanju!

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1626
SKU
.Ana Trimer za glatko brijanje brade ili glave sa 6 glava 9782