Taxi svjetlo za automobil 12V

Taxi svjetlo za automobil 12V

29,99 €(225,96 KN)
4,99 (37,60 KN)
34,98 € (263,56 KN)
Taxi svjetlo za automobil 12V Front 1
Taxi svjetlo za automobil 12V Front 1
Opis

Naslov: Taxi Svjetlo za Automobil 12V - Profesionalni Iznos Stila i Prepoznatljivosti

 

 

Opis proizvoda: Upoznajte se s našim taxi svjetlom za automobil 12V - dodatkom koji će vašem vozilu pružiti profesionalni izgled i istaknuti vašu prisutnost na cestama. Ovo svjetlo nije samo estetski dodatak, već i funkcionalni signal koji će drugima jasno pokazati da ste dostupni za prijevoz.

 

2 opcije: SA PRINTOM I BEZ PRINTA!

 

MOGUĆ R1!

 

Značajke:

  • Prepoznatljiva Identifikacija: Taxi svjetlo će vaše vozilo učiniti prepoznatljivim kao taksi, čime olakšava vašim klijentima da vas pronađu.

  • 12V Napajanje: Svjetlo se napaja iz automobilske baterije s naponom od 12V, što ga čini kompatibilnim sa većinom vozila.

  • Jednostavna Instalacija: Svjetlo se lako montira na krov vašeg automobila, pružajući vam brzu i jednostavnu instalaciju.

  • Svestrana Uporaba: Osim za taksije, svjetlo može biti korisno i u drugim komercijalnim voznjama gdje je prepoznatljivost ključna.

  • Izdržljiva Konstrukcija: Izrađeno od kvalitetnih materijala, svjetlo je otporno na vanjske uvjete i dugotrajno će zadržati svoj izgled i funkcionalnost.

 

Ovo taxi svjetlo nije samo vizualni element, već i važan alat za vašu uslugu. Ono omogućava jasnu identifikaciju vašeg vozila kao taksija, čime klijentima olakšava pronalazak i pristup vašim uslugama. Bez obzira jeste li profesionalni vozač taksija ili pružate komercijalne usluge, ovo svjetlo će vam pomoći da se istaknete i pružite svojim klijentima povjerenje.

 

Naručite svoje taxi svjetlo za automobil 12V i dodajte dozu profesionalnosti i prepoznatljivosti svojem vozilu!

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1625
SKU
.Ana Taxi svjetlo za automobil 12V - Sa printom