Stroj za kokice - kokičar 040

Stroj za kokice - kokičar 040

19,99 €(150,61 KN)
4,99 (37,60 KN)
24,98 € (188,21 KN)
Stroj za kokice - kokičar GOL-040 Front 3
Stroj za kokice - kokičar GOL-040 Front 3
Opis

Naziv proizvoda: Stroj za kokice - kokičar 040

 

 

Opis proizvoda: Stroj za kokice - kokičar 040 je sjajan dodatak svakoj zabavi, filmskoj noći ili jednostavno kao ukusan snack u bilo koje doba dana. Ovaj električni samostojeći kokičar nudi brzo i jednostavno pripremanje svježih kokica u udobnosti vašeg doma.

 

 

Ključne karakteristike:

  • Brzo i Jednostavno Pripremanje: Sa samo jednim pritiskom na gumb, ovaj kokičar brzo pretvara kukuruz u hrskave i ukusne kokice, pružajući vam svježi i zdrav snack u nekoliko minuta.

  • Električni Samostojeći Dizajn: Bez potrebe za uljem ili masnoćama, ovaj električni kokičar jednostavno stoji na kuhinjskom pultu ili stolu, čineći ga praktičnim za upotrebu i čišćenje.

  • Prilagođena Količina: Podesivi poklopac omogućava vam kontrolu nad količinom kokica koje pripremate, tako da možete lako prilagoditi veličinu obroka prema vašim potrebama.

  • Savršen za Zabavu: Stvaranje kokica s ovim kokičarom je zabavno iskustvo za cijelu obitelj ili goste, pružajući vam svježe pripremljene kokice sa svakim ciklusom.

 

 

Stroj za kokice - kokičar 040 je pouzdan i praktičan uređaj koji će vam omogućiti uživanje u ukusnim kokicama u udobnosti vašeg doma. Uz jednostavno rukovanje i brzu pripremu, ovo je neophodan dodatak za sve ljubitelje kokica.

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1712
SKU
Stroj za kokice - kokičar 040