SINERGIJSKI AUTOMATSKI CO2/MMA APARAT BOXER

SINERGIJSKI AUTOMATSKI CO2/MMA APARAT BOXER

2.097,00 KN
77 KN
2.174,00 KN
Opis

BOXER SR SERIJA NAMJENJENA JE PROFESIONALNOM I INDUSTRIJSKOM RADU 

 

 

Oprema uz aparat:
- MIG/MAG GORIONIK 24KD dužine 300 cm 

- Kabel sa hvataljkom elektode, 200cm 
- Kabel sa hvataljkom za metal, 200 cm 
- Čekić četka

Aparat za zavarivanje BOXER BX SR 2006 -TOSHIBA IGBT- je poluautomatski aparat za zavarivanje niskougljičnog, niskolegiranog čelika (MAG), legiranog čelika (MIG), aluminijskih legura itd. .Trenutno, jedan od najmanjih aparata za zavarivanje sa dolje navedenim karakteristikama. Prikladan za zavarivanja na terenu , bravarskim radionicama, servisnim radionicama, industrijskim radionicama, itd. Zahvaljujući sinergističkim postavkama, uređaj je vrlo jednostavan za uporabu i može ga koristiti zavarivač sa minimalnim iskustvom. Uređaj se može koristiti za MMA zavarivanje pomoću elektroda kao i za TIG postupak. Izvor napajanja izgrađen je na IGBT tranzistorima poznate marke TOSHIBA . Zahvaljujući korištenju suvremene inverterske tehnologije usprkos malim dimenzijama, ovaj aparat omogućuje zavarivanje sa MIG / MAG / FCAW / TIG postupcima strujom do 200 ampera i MMA postupkom do 180 ampera. Aparat je opremljen EURO utičnicom - najčešće korištenim priključkom.
Aparat ima i kabel za mijenjanje polova radi čega je vrlo jednostavno izvesti zamjena polova koja je nužna kod promjene postupka zavarivanja.

2020 godina proizvodnje, najnovija tehnologija izrade aparata. Sinergijski aparati imaju duplo veću tržišnu vrijednost.
Zašto je BOXER aparat toliko jeftiniji?

1. Tehnologija proizvodnje ubrzano napreduje, proizvodna cijena iz godine u godinu osjetno pada radi pronalaska naprednijih i jeftinijih tehnologija.
U Proinstal aparatima nalazi se najnaprednija tehnologija 2019. godine (aparati su lakši, jeftiniji, kvaliteta ne pada).

2. Ako kupite aparat iz naše ponude, kupili ste aparat od "prve ruke" po veleprodajnoj cijeni, nema posredničke provizije između veleprodaje i maloprodaje.

POSTUPCI ZAVARIVANJA:
-MIG
-MAG
-MMA
-FCAW
- MIG BRAZING (MIG LEMLJENJE)

MOGUĆNOSTI I POSTAVKE KOD ZAVARIVANJA:
SYNERGIA – odabirom parametara na kontrolnoj ploči aparata kao što su postupak zavarivanja, debljina žice, debljina materijala korisnik odabire idealan program.

REGULACIJA INDUKCIJE - Promjena dinamike luka (induktivnost) omogućuje vam da regulirate induktivnost što smanjuje količinu prskanja i regulira snagu penetracije. Na taj način možete postići veću dubinu prodiranja, a manju širinu razlijevanja vara. Funkcija regulacije induktivnosti idealna je za zavarivanje aluminija i tankih limova.

MIG- za zavarivanje aluminija ili nehrđajućeg čelika pod zaštitom argon plina

MAG - za zavarivanje metala CO2 plinom ili mješanim plinom CO2+AR

MMA - za zavarivanje metala korištenjem obloženim elektodama, moguće koristiti i bazične.

DC TIG LIFT- za zavarivanje wolfram elektrodom , koristi se kada je potreban tanak varstroj ili kada var ne smije biti vidljiv kao npr. u radovima gdje nije poželjan vidljiv var. LIFT paljenje luka, znači da aparat pušta podešenu struju tek nakon dodira elektrode i materijala, startna struja vrlo niska kako bi se izbjeglo lijepljenje igle. Nije slučaj kao kod TIG „kresača“ gdje je startna struja velika pa je problem uspostaviti luk radi lijepljenja i lakog oštećenja igle. Oznaka DC označava struju zavarivanja, u postupku dc strujom tigom se ne može variti aluminij.

FCAW- za zavarivanje punjenom žicom koja u svojem sastavu sadrži elemente radi kojih nije potrebno koristiti bocu sa plinom, idealno za rad na otvorenom ili na visini.

MIG BRAZING- za lemljenje galvaniziranih i pocinčanih limova. Moguće je i MIG lemljenje (MIG BRAZING) CuSi3 žicom koja se koristi za spajanje galvaniziranih i pocinčanih metala.

FUNKCIJA 2T,4T – 2T za punktiranja, 4T mogućnost kontinuiranog održavanja luka , bez potrebe držanja prekidača


FUNKCIJA HOT START I ARC FORCE – za laganu uspostavu luka kod početnog varenja.

VRD funkcija - funkcija koja isključuje napajanje za nekoliko milisekundi nakon zavarivanja i smanjuje napon na MMA . To je dodatna sigurnosna mjera za zavarivača, osobito u okruženju koje ugrožava strujni udar

 

ppl

 

Komandna ploča za potpuno automatski postupak zavarivanja 

 

Promjenjivi polaritet izlaza za mogučnost korištenja punjene žice 

Video
content ID
484
SKU
SINERGIJSKI AUTOMATSKI CO2/MMA APARAT BOXER