Set za djevojčice i dječake 3u1

Set za djevojčice i dječake 3u1

14,99 €(112,94 KN)
4,99 (37,60 KN)
19,98 € (150,54 KN)
Set za djevojčice i dječake 3u1 Djevojcice Front 1a
Set za djevojčice i dječake 3u1 Djevojcice Front 1a
Opis

Naslov: Set za Djecu 3u1 - Zabava i Sigurnost u Kupanju

 

Opis proizvoda: Upoznajte se s našim setom za djecu 3u1 - kompletom koji donosi zabavu, sigurnost i praktičnost u svakodnevnoj rutini kupanja vašeg djeteta. Ovaj set je idealan za dječake i djevojčice, pružajući im nezaboravno iskustvo kupanja.

 

 

Značajke:

  • 2 Spužvaste Igračke: Set dolazi s 2 šarene spužvaste igračke koje će zabaviti vaše dijete tijekom kupanja, potičući kreativnost i igru u vodi, također služe i kao zaštita za vrata.

  • Gumeni Podbradnik: Gumeni podbradnik sprječava da hrana i piće dospiju po djetetovoj odjeći i tijelu, osiguravajući sigurno i ugodno iskustvo hranjenja.

  • Gumena Kapa za Pranje Kose: Kapa za pranje kose od gume štiti djetetove oči od kontakta s vodom i šamponom, čime smanjuje nelagodu i strah tijekom pranja kose.

  • Dječja Sigurnost: S ovim setom, osiguravate da se vaše dijete osjeća ugodno tijekom kupanja, bez brige o vodi u očima ili drugim nelagodama.

  • Zabavno Iskustvo: Šarene igračke i praktični dodaci čine kupanje za djecu zabavnijim i manje stresnim iskustvom.

 

 

S našim setom za djecu 3u1, osiguravate sigurnost i zabavu u trenucima kupanja. Ovaj set je dizajniran kako bi olakšao roditeljima pranje djetetove kose i omogućio djeci da uživaju u vodi bez straha od vode u očima. Bez obzira na to jeste li roditelj koji želi olakšati djetetovu kupku ili tražite dar za mališane, ovaj set će vam pomoći stvoriti pozitivno iskustvo kupanja za vaše najmlađe.

 

Naručite svoj set za djecu 3u1 i dopustite da svako kupanje postane veselo i nezaboravno iskustvo!

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1622
SKU
.Ana Set za djevojčice i dječake 3u1 - Djevojčice