Set udica i ribičkog pribora

Set udica i ribičkog pribora

27,99 €(210,89 KN)
4,99 (37,60 KN)
32,98 € (248,49 KN)
Set udica i ribičkog pribora Front 1
Set udica i ribičkog pribora Front 1
Opis

Naslov: Set Udica i Ribičkog Pribora - Spremni za Nezaboravne Ribolovne Izazove

 

 

Opis proizvoda: Upoznajte se s našim setom udica i ribičkog pribora - kompletom opreme koji će vas opremiti za raznovrsne ribolovne avanture i pomoći vam da ostvarite nezaboravne ulove. Ovaj set je idealan za sve strastvene ribolovce koji žele imati sve potrebno pri ruci za uspješan ribolov.

 

 

Značajke:

  • Različite Vrste Udica: Set dolazi s različitim veličinama i vrstama udica, prilagođenim za različite riblje vrste i metode ribolova.

  • Ribolovni Pribor: Uz udice, set sadrži i različite ribičke pribore poput rotirajućih perlica, olovnih glava, perličastih pera i još mnogo toga.

  • Kvalitetni Materijali: Svi elementi seta su izrađeni od kvalitetnih materijala koji osiguravaju izdržljivost i učinkovitost tijekom ribolova.

  • Praktično Pakiranje: Udice i pribor su organizirani na organiziran i kompaktan način, omogućavajući vam brzu pripremu za ribolov.

  • Spremni za Različite Situacije: Bez obzira jeste li na slatkovodnom ili morskom ribolovu, ovaj set će vam omogućiti da se suočite s različitim izazovima i uspješno ulovite ribu.

 

 

S našim setom udica i ribičkog pribora, budite spremni za svaku ribolovnu avanturu koja vam se pruži. Ne samo da ćete imati sve potrebno pri ruci, već ćete i povećati svoje šanse za uspješan lov. Bez obzira jeste li iskusni ribolovac ili tek početnik, ovaj set će vam omogućiti da se zabavite na vodi i stvorite nezaboravne ribolovne uspomene.

 

Naručite svoj set udica i ribičkog pribora i pripremite se za nezaboravne trenutke na vodi dok lovite svoj trofejni ulov!

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1621
SKU
.Ana Set udica i ribičkog pribora