Set od 10 varalica za ribolov

Set od 10 varalica za ribolov

26,99 €(203,36 KN)
4,99 (37,60 KN)
31,98 € (240,95 KN)
Set od 10 varalica za ribolov Front 1
Set od 10 varalica za ribolov Front 1
Opis

Naslov: Set od 10 Varalica za Ribolov - Raznolikost i Uspješan Lov

 

Opis proizvoda: Upoznajte se s našim setom od 10 varalica za ribolov - kompletom raznovrsnih varalica koje će vam omogućiti da postignete uspješan ulov u različitim ribolovnim situacijama. Ovaj set je idealan za ribolovce koji žele raznolikost i kvalitetne varalice za svoje ribolovne izazove.

 

 

Značajke:

  • 10 Različitih Varalica: Set dolazi s 10 varalica različitih veličina, boja i stilova, prilagođenih za različite vrste riba i vodene uvjete.

  • Visokokvalitetni Materijali: Svaka varalica je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju privlačnost za ribe i dugotrajnu uporabu.

  • Prilagodba Različitim Tehnikama Ribolova: Set sadrži varalice za različite tehnike ribolova poput bacanja, povlačenja, jigginga i još mnogo toga.

  • Realističan Izgled: Varalice su dizajnirane s detaljima koji oponašaju prirodne plijenove, povećavajući šanse za uspješan lov.

  • Široka Primjena: Bez obzira jeste li na slatkovodnom ili morskom ribolovu, ovaj set varalica će vam omogućiti da se suočite s različitim izazovima.

 

 

Ovaj set varalica za ribolov pruža vam mogućnost da se prilagodite različitim ribolovnim situacijama i maksimalno iskoristite svoje vrijeme na vodi. Bilo da lovite sportske ribe, slatkovodne ili morske vrste, ovaj set će vam omogućiti da prepoznate trenutak i odaberete pravu varalicu za uspješan ulov.

 

Naručite svoj set od 10 varalica i pripremite se za nezaboravne trenutke u ribolovu dok se suočavate s različitim izazovima na vodi!

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1619
SKU
.Ana Set od 10 varalica za ribolov