Set mušica za ribolov

Set mušica za ribolov

29,99 €(225,96 KN)
4,99 (37,60 KN)
34,98 € (263,56 KN)
Set mušica za ribolov Front 1
Set mušica za ribolov Front 1
Opis

Naslov: Set Mušica za Ribolov - 55 Mušica za Nezaboravne Ribolovne Izazove

 

Opis proizvoda: Upoznajte se s našim setom mušica za ribolov - kompletom od 55 raznolikih i privlačnih mušica koje će vam pomoći da ostvarite nezaboravne ribolovne uspjehe. Ovaj set je savršen za strastvene ribolovce koji traže raznolikost i kvalitetu u svom ribolovnom iskustvu.

 

 

Značajke:

  • 55 Različitih Mušica: Set dolazi s 55 raznovrsnih mušica, svaka sa svojim jedinstvenim dizajnom i privlačnim osobinama.

  • Kvalitetni Materijali: Svaka mušica je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju privlačnost za ribe i dugotrajnu uporabu.

  • Prilagođene Različitim Vrstama Ribolova: Set sadrži mušice različitih veličina i stilova, prilagođene za različite vrste ribolova i uvjeta.

  • Kompaktno Pakiranje: Mušice su pakirane na organiziran i kompaktan način, omogućavajući vam da lako pronađete željeni komad.

  • Uzbuđenje i Uspjeh: S ovim setom mušica, osiguravate si uzbuđenje i veće šanse za uspješan ulov tijekom svakog ribolovnog izlaska.

 

 

Ovaj set mušica za ribolov je više od samih mamaca - to je vaš partner u potrazi za ribolovnim izazovima i pustolovinama. Bez obzira na to jeste li iskusan ribolovac ili tek započinjete svoju ribolovnu avanturu, ovaj set će vam pružiti široku paletu opcija za različite situacije.

 

Naručite svoj set mušica i pripremite se za nezaboravne trenutke na vodi dok lovite svoj trofejni ulov!

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1618
SKU
.Ana Set mušica za ribolov