Ručna pumpa za pretakanje

Ručna pumpa za pretakanje

7,99 €(60,20 KN)
4,99 (37,60 KN)
12,98 € (97,80 KN)
Ručna pumpa za pretakanje Front 1
Ručna pumpa za pretakanje Front 1
Opis

Naslov: Ručna Pumpa za Pretakanje - Jednostavno i Učinkovito Prebacivanje Tekućina

Opis proizvoda: Upoznajte našu ručnu pumpu za pretakanje - inovativno rješenje koje olakšava prebacivanje tekućina iz jednog spremnika u drugi. Ova pumpa radi na principu gravitacije i nekoliko kratkih stiskaja, omogućavajući vam kontrolirano i precizno prebacivanje tekućina bez prolijevanja ili nereda.

 

 

Značajke:

  • Jednostavan Princip Rada: Ova pumpa koristi gravitaciju i brza stiskanja kako bi pokrenula protok tekućine, što je intuitivan i lagan način prebacivanja.

  • Precizno Prebacivanje: Zahvaljujući kontroliranom protoku, možete precizno dozirati tekućinu bez nepotrebnog prolijevanja ili razlivanja.

  • Višenamjenska Uporaba: Pogodna za različite vrste tekućina, uključujući vodu, gorivo, ulje i druge.

  • Jednostavno Korištenje: Ručka pumpe je ergonomski dizajnirana kako bi pružila udoban i siguran hvat prilikom stiskanja.

  • Lagana i Prijenosna: S kompaktnim dizajnom, ova pumpa je lako prenosiva i pogodna za korištenje u različitim situacijama.

 

Naša ručna pumpa za pretakanje osigurava vam praktičan način prebacivanja tekućina bez muke i nereda. Bez obzira na to trebate li prenijeti gorivo u automobilu, zalijevati vrt ili preliti tekućine u različite spremnike, ova pumpa će vam olakšati posao.

 

Naručite svoju ručnu pumpu za pretakanje i uživajte u jednostavnom i učinkovitom načinu prebacivanja tekućina!

 

ppl

 

content ID
1608
SKU
.Ana Ručna pumpa za pretakanje