Ručna čerupaljka za piliće

Ručna čerupaljka za piliće

27,99 €(210,89 KN)
4,99 (37,60 KN)
32,98 € (248,49 KN)
Ručna čerupaljka za piliće Front 1
Ručna čerupaljka za piliće Front 1
Opis

Naslov: Ručna Čerupaljka za Piliće - Brzo i Učinkovito Uklanjanje Perja

 

 

Opis proizvoda: Predstavljamo vam našu ručnu čerupaljku za piliće - neophodan alat za svakog vlasnika peradi koji želi brzo i učinkovito ukloniti perje s pilećeg mesa. Ova čerupaljka omogućava vam da sačuvate dragocjeno vrijeme i energiju pri pripremi pilića za kuhanje.

 

 

Značajke:

  • Brzo Uklanjanje Perja: Ručna čerupaljka omogućava vam brzo uklanjanje perja s pilećeg mesa bez potrebe za posebnim naporom.

  • Bežičan rad: Ova čerupaljka-depilator koristi se u potpunosti na bateriju ugrađenu u uređaj tako da možete bezbrižno rukovati uređajem!
  • Jednostavno Rukovanje: Ergonomski dizajniran ručaj pruža udobno rukovanje i preciznu kontrolu tijekom čerupanja.

  • Učinkovitost i Ušteda Vremena: Sa svojom oštricom i učinkovitim dizajnom, ova čerupaljka vam omogućava da pripremite pileće meso brže nego ikada prije.

  • Trajna Konstrukcija: Izrađena od kvalitetnih materijala, čerupaljka je otporna na trošenje i pruža dugotrajnu uporabu.

  • Svestranost: Pogodna je za različite veličine pilića i peradi, čineći je praktičnim dodatkom za kuhanje i pripremu jela.

 

 

Uz našu ručnu čerupaljku za piliće, priprema pilića za kuhanje postaje brza i jednostavna. Ne samo da ćete uštedjeti vrijeme, već ćete također osigurati da vaša jela budu ukusna i besprijekorno pripremljena. Bez obzira jeste li profesionalni kuhar, entuzijastični kuhar kod kuće ili uzgajate perad na farmi, ovaj alat će vam pomoći da pripremite piletinu s lakoćom.

 

Naručite svoju ručnu čerupaljku i osigurajte si jednostavnost i efikasnost pri pripremi pilića za vaše omiljene recepte!

 

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1617
SKU
.Ana Ručna čerupaljka za piliće