Podvodno svjetlo za ribolov - 12V

Podvodno svjetlo za ribolov - 12V

25,99 €(195,82 KN)
4,99 (37,60 KN)
30,98 € (233,42 KN)
Podvodno svjetlo za ribolov - 12V Front 1
Podvodno svjetlo za ribolov - 12V Front 1
Opis

Naslov: Podvodno Svjetlo za Ribolov 12V - Poboljšajte Svoj Ribolovni Doživljaj Noću

 

 

Opis proizvoda: Predstavljamo vam naše podvodno svjetlo za ribolov s napajanjem od 12V - neophodan dodatak za svakog strastvenog ribolovca koji želi poboljšati svoj ribolovni doživljaj noću. Ovo svjetlo pruža jasnu i snažnu rasvjetu pod vodom, privlačeći ribe i omogućujući vam bolju vidljivost i lov čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

 

 

Značajke:

  • Snažna Podvodna Rasvjeta: Naše podvodno svjetlo emitira snažno svjetlo koje privlači ribe i omogućava vam bolju vidljivost tijekom ribolova noću.

  • 12V Napajanje: Napaja se uz pomoć 12V izvora, što omogućava siguran i učinkovit rad prilikom ribolova.

  • Jednostavno Montiranje: Svjetlo se jednostavno montira na plovilo ili površinu vode, omogućujući vam brzu pripremu za ribolovnu avanturu.

  • Trajna Konstrukcija: Izrađeno od kvalitetnih materijala, svjetlo je otporno na vodu i vanjske uvjete, osiguravajući dugotrajnu uporabu.

  • Poboljšani Ribolovni Učinak: Pomoću svjetla možete privući više riba prema površini, čime poboljšavate svoj ribolovni učinak.

 

 

S našim podvodnim svjetlom za ribolov s napajanjem od 12V, ribolov noću postaje potpuno novo iskustvo. Ne samo da ćete imati bolju vidljivost, već ćete imati i veće šanse za uspješan ulov. Bez obzira na to jeste li iskusan ribolovac ili tek započinjete svoju ribolovnu avanturu, ovo svjetlo će vam omogućiti da lovite ribe s više samopouzdanja i uzbuđenja.

 

Naručite svoje podvodno svjetlo i istražite čaroliju noćnog ribolova na potpuno novoj razini.

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1615
SKU
.Ana Podvodno svjetlo za ribolov - 12V - Bijelo