Okrugli difuzor 150ml USB

Okrugli difuzor 150ml USB

87,00 KN
37 KN
124,00 KN
Opis

AROMATERAPIJSKI UREĐAJ: Ovaj ultrazvučni difuzor eteričnog ulja nevjerojatan je višenamjenski uređaj za aromaterapiju. Sadrži sigurnosni automatski prekidač koji sprječava pregrijavanje u slučaju da ostane bez vode.

POBOLJŠAVA KVALITETU ZRAKA: Osim što se koristi u aromaterapiji, ovaj difuzor eteričnog ulja djeluje i kao ovlaživač zraka. Koristite ga za poboljšanje kvalitete zraka i atmosfere u vašem domu, prikrivanje mirisa kućnih ljubimaca ili pušenja i zaštitu vaše obitelji od pretjerano suhog zraka, mikroorganizama, alergena, prašine i još mnogo toga!

MATERIJALI PREMIUM KVALITETE: Materijali izrade su visokokvalitetni, sigurni i ekološki prihvatljiv PP materijal od kojih su izrađene bočice za bebe.

ODLIČNA IDEJA ZA POKLON: Ako tražite lijep i praktičan dar, ovo je sjajna prilika za vas! Ovaj sjajni difuzor eteričnih ulja za aromaterapiju promišljen je i zgodan poklon od kojeg svatkog tko cijeni svoje zdravlje i želi usrećiti sebe i svoju obitelj!

 

ULTRAZVUČNI DIFUZOR  Za ugodan san i zdrav boravak u prostorijama

Koža je zimi često isušena i iscrpljena. Pojavljuju se problemi s nadraženim očima, nosnom sluznicom i dišnim putevima. ULTRAZVUČNI DIFUZOR  ugodno osvježava atmosferu i smanjuje zagađenje zraka u prostoru. Zrak ugodno vlaži i dezinficira. Na taj način sprječava bakterijske infekcije, štiti zdravlje hidratizira kožu i sluznicu, a oslobađa dišne ​puteve. Tihim radom ne ometa san i čini razne dnevne aktivnosti ugodnijim i lakšim. Ovlaživači zraka posebno se preporučuju za osobe osjetljive na alergije jer značajno podižu kvalitetu života.

  • Čisti zrak, dezinficira ga i po želji ispunjava mirisom
  • Kompaktan i elegantan dizajn
  • Tih, diskretan rad
  • Jednostavan za uporabu i održavanje

Dodajte nekoliko kapi svog omiljenog esencijalnog ulja (NIJE UKLJUČENO) da biste uživali u divnim aromama u cijelom domu. Vlažite zrak, dišite lakše i ublažite kašalj i zagušenja sinusa zbog prehlade, alergija i gripe. Smanjite neugodne mirise u svojoj kući od cigareta, kuhanja i kućnih ljubimaca.

12

 

content ID
615
SKU
Okrugli difuzor 300ml USB