Mini prenosni plamenik K203

Mini prenosni plamenik K203

CooFix PRO alati i pribor

12,97 €
3.99
16,96 €
Mini prenosni plamenik K203_FRONT_1
Mini prenosni plamenik K203_FRONT_1
Opis

 Predstavljamo Vam Mini prenosni plamenik K203 - savršen uređaj za kampiranje i kuhanje na otvorenom.

Ovaj plamenik je vrlo prikladan za nošenje zbog svoje male veličine i jednostavnog dizajna, te je savršen za kampere i avanturiste koji se kreću s mjesta na mjesto.

Mini prenosni plamenik K203 ima vjetrootporni dizajn koji omogućuje sigurno i jednostavno korištenje čak i u lošim vremenskim uvjetima. Zahvaljujući velikoj snazi od 2800W, ovaj plamenik brzo zagrijava hranu i pića, što je vrlo praktično za kampiranje i putovanja na otvorenom.

 Plamenik ima vrlo nisku potrošnju, što omogućuje dugotrajnu upotrebu.

Ovaj plamenik je izrađen od vrlo kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnu i pouzdanu upotrebu. Zahvaljujući svojim tehničkim karakteristikama i dizajnu, Mini prenosni plamenik K203 jedinstven je u svojoj klasi i pruža vrhunsku kvalitetu i praktičnost.

Tehničke karakteristike:

  • Dimenzije: 145x145x120mm

  • Težina: 470g

  • Snaga: 2800W

  • Vrsta plina: butan

  • Potrošnja: 100g/sat

wwqefrdgbfngmnhj

 

Coofix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

Coofix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost.

fggrsefwdq2qdewre

 

efsvd bcvbfgdvrfwed3q2w

 

fdghjk
content ID
1392
SKU
Mini prenosni plamenik K203