Mini prenosni plamenik K202

Mini prenosni plamenik K202

CooFix PRO alati i pribor

9,97 €
3.99
13,96 €
Mini prenosni plamenik K202_FRONT_1
Mini prenosni plamenik K202_FRONT_1
Opis

  

Mini prenosni plamenik K202 je idealan alat za kampere i planinare koji žele lako i brzo pripremiti obroke u prirodi. Njegova jedinstvena kartica oblika i lagana težina omogućuju ga da se jednostavno stavi u vašu torbu i lako transportira.

Ovaj plamenik ima snagu od 2800W, što ga čini snažnijim od mnogih drugih sličnih plamenika na tržištu. Koristi gorivo propan / butan, što je praktično i ekonomično, jer se može lako nabaviti u bilo kojoj trgovini ili prodavnici za kampiranje.

K202 je također vrlo jednostavan za upotrebu - samo priključite ga na bocu s plinom i možete ga koristiti. Kontrole topline su jednostavne za podešavanje, što znači da možete lako kontrolirati jačinu vatre.

Konačno, K202 je izrađen od kvalitetnih materijala, što ga čini izdržljivim i otpornim na habanje. Uz to, svi naši proizvodi prolaze kroz rigorozne testove kvalitete prije nego što se puštaju na tržište, što znači da možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji će izdržati godine korištenja.

Tehničke karakteristike:

  • Dimenzije: 113x113x95mm

  • Težina: 400g

  • Snaga: 2800W

  • Gorivo: propan / butan

 

wwqefrdgbfngmnhj

 

Coofix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

Coofix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost.

fgbrefwqwedfsrvdg

 

wffdsrefw21

 

hzrtgdrs
content ID
1393
SKU
Mini prenosni plamenik K202