LED solarni reflektor 200W

LED solarni reflektor 200W

17,99 €(135,55 KN)
4,99 (37,60 KN)
22,98 € (173,14 KN)
1200 x 1200
1200 x 1200
Opis

Opis proizvoda: LED solarni reflektor 200W

LED solarni reflektor 200W je izuzetno snažan i učinkovit uređaj dizajniran za osvjetljavanje velikih vanjskih prostora. Zahvaljujući solarnom napajanju, ovaj reflektor ne samo da štedi energiju, već je i ekološki prihvatljiv. Idealan je za osvjetljavanje dvorišta, vrtova, prilaza i drugih vanjskih površina, pružajući sigurnost i vidljivost čak i u najmračnijim uvjetima.

Karakteristike proizvoda:

Visoka svjetlosna snaga
  • 200W LED: Snažni LED reflektor pruža izuzetno jaku svjetlost koja pokriva velike površine, osiguravajući odličnu vidljivost.
  • Širok kut osvjetljenja: Omogućuje osvjetljavanje širokog prostora, što ga čini idealnim za korištenje na velikim otvorenim područjima.
Solarno napajanje
  • Eko-prijateljsko: Reflektor koristi solarnu energiju za napajanje, smanjujući troškove električne energije i doprinoseći očuvanju okoliša.
  • Učinkovit solarni panel: Ugrađeni solarni panel brzo puni bateriju tijekom dana, osiguravajući dugotrajno osvjetljenje tijekom noći.
Izdržljivost i kvaliteta
  • Robusna konstrukcija: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, reflektor je otporan na sve vremenske uvjete, uključujući kišu, snijeg i ekstremne temperature.
  • Dug vijek trajanja: LED tehnologija osigurava dugotrajnost reflektora, smanjujući potrebu za čestim zamjenama.
Jednostavna instalacija
  • Bez potrebe za kablovima: Solarno napajanje eliminira potrebu za složenim električnim instalacijama.
  • Kompletan montažni pribor: Dolazi s potrebnim priborom za brzu i jednostavnu montažu na željeno mjesto.
Dodatne funkcionalnosti
  • Senzor pokreta: Opcionalna funkcija senzora pokreta koja aktivira reflektor samo kada detektira kretanje, pružajući dodatnu sigurnost.
  • Automatsko uključivanje/isključivanje: Inteligentna funkcija koja automatski uključuje reflektor u sumrak i isključuje ga u zoru, štedeći energiju i osiguravajući optimalno osvjetljenje.

 

LED solarni reflektor 200W je savršen izbor za one koji traže moćno, pouzdano i ekološki prihvatljivo rješenje za vanjsko osvjetljenje. S visokom svjetlosnom snagom, solarnim napajanjem, izdržljivom konstrukcijom i jednostavnom instalacijom, ovaj reflektor nudi vrhunsku funkcionalnost i dugotrajnu upotrebu. Idealan je za osvjetljavanje dvorišta, vrtova, prilaza i drugih vanjskih prostora, pružajući sigurnost i vidljivost u svim uvjetima.

 

 

ppl

 

 

ppl

 

ppl

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1886
SKU
LED solarni reflektor 200Wat