KRAFT motorna pila 5,2 KS

KRAFT motorna pila 5,2 KS

477,00 KN
37 KN
514,00 KN
Opis

PROFESIONALNI IZBOR


KRAFTDEKKER- DANSKA  je izbor za profesionalnog ili intenzivnog hobi korisnika.
Snažni motor od 62 ccm  vodilica i lanac od 45 cm dizajnirani su za veće i zahtjevnije poslove pile kao što su održavanje terena, sječa stabala i sječa i radovi u šumarstvu.


MOTOR 62 ccm., 2-taktni motor ima dekompresijski ventil za jednostavno pokretanje hladnim pogonom i ima tehnologiju motora EURO 2, koja omogućuje ne samo dulje radno vrijeme, veću brzinu rezanja i više različitih vrsta drva, već i dulju radnu snagu. Nudi znatno niže emisije i potrošnju goriva što ga čini optimalnim izborom za okoliš.

SIGURNOST ZA UPOTREBU
Sa samo 6,7 kilograma omjer snage i težine ove motorne pile s gornjom ručkom omogućuje jednostavno upravljanje u restriktivnim područjima, ali uz dodatnu zaštitu od "inercija" temeljenog sustava za povrat, koji automatski aktivira kočnicu lanca ako osjeti naglu silu prema gore plus tu je i teška dvostruka okretna ručna kočnica lanca koja će dovesti do trenutnog zaustavljanja u slučaju da ikada doživite 'povratak'.

KORISNIČKI JEDNOSTAVNA 
MIDORI ima bočni mehanizam zatezača lanca i prilagodljivi sustav automatskog podmazivanja lanca tako da možete mijenjati protok ulja ovisno o poslu koji obavljate.
Na dnu ručke nalazi se višestruki alat za pile, tako da se svako podešavanje može brzo izvršiti, a da ne morate napustiti svoje radno mjesto da biste pronašli komplet alata.

Imajući na umu udobnost, KRAFTDEKKER ima antivibracijsku ručku što čini duža razdoblja upotrebe ugodnijom i smanjuje rizik od mogućih ozljeda.

SIGURNO SKLADIŠTENJE
Kada se ne koristi,  može se sigurno pohraniti, uključujući i kruti poklopac šipke za motornu pilu kako bi zaštitili rezne spojeve od oštećenja i velika torba za nošenje s ručkama i naramenicama za siguran transport na mjesto i van njega.

ULTIMATIVNA SIGURNOST
Ergonomsko dizajnirane ručke opremljene su antivibracijskom tehnologijom za povećanje udobnosti i zaštite ruku korisnika, izgrađene uz sigurnost, dvostruka okretna sigurnosna kočnica zaustavlja lanac u slučaju povratnog udarca.  sadrži mehanizam za hvatanje lanca koji pomaže u sprječavanju bacanja lanca prema rukovatelju, ako se lanac pokvari ili postane iskontroliran hvatač lanca, uhvati lanac kad iskoči prema dolje i skrati ga.

 

ŠTO JE U KUTIJI
Sadržaj paketa: 1 x motorna pila, 1 x KRAFTDEKKER vodilica, 1 x KRAFTDEKKER lanci, 1 x više alata, 1 x komplet alata, 1 x dosje sa motornom pilom, 1 x boca za miješanje goriva / ulja, 1 x poklopac šipke, 

 

 

Premium kvaliteta, uparena sa najboljim karburatorom za motorke na svijetu- WALBRO i lancem OREGON  platinium series

 

 

 

Starter sa oprugom za lako paljenje, čok i pumpica goriva osiguravaju lako paljenje

 

Google Drive

content ID
317
SKU
KRAF-moto-pila-5800