Gumeni tepih - otirač 60x40 cm

Gumeni tepih - otirač 60x40 cm

9,99 €(75,27 KN)
4,99 (37,60 KN)
14,98 € (112,87 KN)
Gumeni tepih - otirač 60x40 cm Front 1
Gumeni tepih - otirač 60x40 cm Front 1
Opis

Naslov: Gumeni Tepih - Otirač za Čist Unutrašnji i Vanjski Prostor

Opis proizvoda: Predstavljamo vam naš gumeni tepih - višenamjenski otirač koji će osigurati čist ulazak u vaš dom ili poslovni prostor. S dimenzijama 60x40 cm, ovaj otirač je praktičan dodatak koji pomaže zadržati prljavštinu, vlagu i nečistoće vani.

 

 

Značajke:

  • Učinkovita Zaštita: Gumeni tepih je dizajniran kako bi zadržavao prljavštinu i vlagu, čime se održava čistim interijer vašeg prostora.

  • Univerzalna Veličina: Dimenzije od 60x40 cm čine ga savršenim za postavljanje na ulazu, bilo da se radi o kućnim vratima, uredima ili trgovinama.

  • Izdržljiv Materijal: Gumeni materijal otporan je na vanjske uvjete, što omogućava da otirač traje i u različitim vremenskim uvjetima.

  • Lako Održavanje: Tepih se lako čisti usisavačem ili jednostavnim istresanjem kako bi se uklonile naslage prašine i prljavštine.

  • Siguran i Stabilan: Gumeni materijal osigurava protukliznost otirača, čime se smanjuje rizik od klizanja ili padova.

 

 

Naš gumeni tepih je više od običnog otirača - on je vaš saveznik u održavanju čistoće i reda. Postavljanjem ovog otirača na ulazu, osiguravate da vaš unutrašnji prostor ostane čist i slobodan od nečistoća. Bilo da se radi o kućnom ulazu ili poslovnom prostoru, ovaj otirač je jednostavan način kako možete ulaziti i izlaziti bez unosa prljavštine.

 

Naručite svoj gumeni tepih i osigurajte da vaš prostor ostane čist i uredan!

 

ppl

 

content ID
1611
SKU
.Ana Gumeni tepih - otirač 60x40 cm