Dvostruki koš za smeće

Dvostruki koš za smeće

17,97 €(135,39 KN)
4,99 (37,60 KN)
22,96 € (172,99 KN)
Dvostruki koš za smeće Front 1
Dvostruki koš za smeće Front 1
Opis

Naslov: Dvostruki Koš za Smeće s Odvojivim Kantama - Održivo Razvrstavanje Otpada uz Praktičnost i Higijenu

 

Dimenzije: 40 x 35 cm

 

Opis proizvoda: Upoznajte se s našim dvostrukim košem za smeće - inovativnim rješenjem koje će vam olakšati proces razvrstavanja otpada dok istovremeno održava vaš prostor čistim i urednim. Ovaj koš dolazi s dvije odvojive kante, omogućavajući vam jednostavno razdvajanje različitih vrsta otpada, dok se poklopac lako podiže pritiskom noge, osiguravajući higijensku i praktičnu uporabu.

 

 

Značajke:

  • Dvostruke Odvojive Kante: Naš dvostruki koš omogućava vam odvajanje otpada prema vrstama, olakšavajući proces recikliranja i smanjenja ekološkog utjecaja.

  • Higijenski Poklopac na Pritisak: S poklopcem koji se podiže jednostavnim pritiskom noge, osigurava se higijensko odlaganje otpada bez potrebe za dodirivanjem rukama.

  • Elegantan Dizajn: Koš se uklapa u različite interijere zahvaljujući svom elegantnom i modernom dizajnu, čime dodaje funkcionalnost i stil vašem prostoru.

  • Trajna Konstrukcija: Izrađen od kvalitetnih materijala, ovaj koš za smeće je trajan i otporan na svakodnevnu uporabu.

  • Praktična Uporaba: S lakoćom možete odstraniti i prazniti odvojive kante, a ergonomska ručka omogućava vam jednostavno premještanje koša.

 

 

Uz naš dvostruki koš za smeće s odvojivim kantama, sudjelujte u održivosti i razvrstavanju otpada na jednostavan i efikasan način. Bez obzira na to trebate li razdvojiti plastiku, papir, staklo ili drugi otpad, ovaj koš će vam pomoći da održite svoj dom organiziranim i čistim.

 

Naručite svoj dvostruki koš za smeće i pridružite se nastojanjima za bolju budućnost i očuvanje okoliša!

 

 

 

content ID
1597
SKU
.Ana Dvostruki koš za smeće