Dječji Bicikl 20 cola

Dječji Bicikl 20 cola

Dostupno
997,00 KN
47 KN
1.044,00 KN
Opis

Idealan poklon za rođendan i ostale prigode koji će Vašem djetetu biti ne samo igračka, već i najbolji prijatelj!

Bonny dječji bicikl 20 cola praktičan je i siguran izbor za Vaše dijete. Osim izuzetno zanimljivog izgleda i kombinacije boja, šarenih šipki, košare i ručki, ovaj bicikl osigurava da svaka vožnja prođe sigurno. Njegova fleksibilnost jamči vijek trajanja nekoliko godina.

slika

Bicikl dolazi skoro sastavljen, potrebno je samo nekoliko jednostavnih koraka i on je spreman za korištenje. Sjedalo(sic) lako se podešava uz pomoć jednostavne ručke te ga i Vaše dijete može samo prilagoditi. Uz košaricu za odlaganje stvari dijete može samo otići do dućana ili prijatelja i ne mora brinuti gdje će sa svojim stvarima, a pametni držač za bočicu osigurava da Vaše dijete ostane hidrirano. Nogara osigurava da se bicikl može sigurno odložiti na bilo kojoj lokaciji bez oštećivanja samog bicikla ili okoline. 

Sigurnosni sustav - kočenje prilagođeno djeci(stražnji kotač sa stražnjom papučicom kočnice te aluminijska V-kočnica na prednjem kotaču), aluminijsko zvono, jastučići za ručke upravljača, pedale protiv klizanja, štitnik za lanac i komplet blatobrana.

content ID
970
SKU
Dječji bicikl 20 cola