Dječji Bicikl 16 cola

Dječji Bicikl 16 cola

Dostupno
855,00 KN
47 KN
902,00 KN
Opis

Idealan poklon za rođendan i ostale prigode koji će Vašem djetetu biti ne samo igračka, već i najbolji prijatelj!

Bonny dječji bicikl 16 cola praktičan je i siguran izbor za Vaše dijete. Osim izuzetno zanimljivog izgleda, ovaj bicikl osigurava da svaka vožnja prođe sigurno. Njegova fleksibilnost jamči vijek trajanja nekoliko godina.

slika

Bicikl dolazi skoro sastavljen, potrebno je samo nekoliko jednostavnih koraka i on je spreman za korištenje. Podesivo sjedalo, držač sjedala i opušteni kut cijevi sjedala omogućuju jednostavno podešavanje bez alata kako bi se omogućilo da ovaj bicikl raste s vašim djetetom i pripremi ga za bicikl pune veličine. Ovaj bicikl je dizajniran samo za djecu: lagani okvir, poluge i pedale postavljeni su prema naprijed, zupčanici dizajnirani za lakše pokretanje, uži položaji pedala i manje ručke i sjedalo. Pomoćni kotači, tj. kotači za treniranje, glavna su sastavnica ovog bicikla koji će Vašoj djeci pružiti sigurnost u vožnji. Lako se postavljaju, ali i skidaju kad Vaše dijete bude spremno na vožnju bez njih. Košarica na prednjem dijelu bicikla omogućuje djetetu da sa sobom uzme najdražu igračku ili plišanog prijatelja.

Sigurnosni sustav - kočenje prilagođeno djeci (stražnja kočnicu - okrenuti pedale za zaustavljanje, prednja kočnica - ručna kao kod velikih bicikala, kako bi se olakšao prijelaz na bicikl samo s ručnim kočenjem kada budu spremni), aluminijsko zvono, jastučići za ručke upravljača, pedale protiv klizanja, štitnik za lanac i komplet blatobrana.

content ID
971
SKU
Dječji bicikl 16 cola