CooFix zračni pištolj za pjeskarenje SPY01

CooFix zračni pištolj za pjeskarenje SPY01

CooFix PRO alati i pribor

13,47 €
3.99
17,46 €
CooFix zračni pištolj za pjeskarenje SPY01_FRONT_1
CooFix zračni pištolj za pjeskarenje SPY01_FRONT_1
Opis

 CooFix zračni pištolj za pjeskarenje SPY01 je izvrstan alat koji će vam pomoći u obavljanju teških i zahtjevnih zadataka.

Ovaj pištolj za pjeskarenje omogućit će vam brzo i jednostavno uklanjanje starih boja, hrđe i drugih površinskih nečistoća s različitih površina.

Jedna od prednosti ovog proizvoda je što ima promjer od 1/4'', što ga čini kompatibilnim s većinom zračnih kompresora na tržištu. Osim toga, radni pritisak od 6-10 bara omogućuje vam kontrolu nad snagom mlaza, što je posebno važno kod pjeskarenja osjetljivih materijala.

CooFix zračni pištolj za pjeskarenje SPY01 ima zapreminu posude od 0.9l, što vam omogućuje dulje vrijeme rada bez potrebe za ponovnim punjenjem. Ovaj proizvod je vrlo izdržljiv i otporan na habanje, što ga čini idealnim za intenzivno korištenje u industrijskom okruženju.

U usporedbi s drugim sličnim proizvodima na tržištu, CooFix zračni pištolj za pjeskarenje SPY01 se ističe svojom visokom kvalitetom izrade i preciznošću rada. Ovaj proizvod će vam olakšati i ubrzati vaše radne procese, što će vam omogućiti veću produktivnost i učinkovitost.

Tehničke karakteristike:

  • Promjer: 1/4''

  • Radni pritisak: 6-10 bara

  • Zapremina posude: 0.9l

  • Izdržljiv i otporan na habanje

  • Precizan i učinkovit uklanjanje nečistoća s različitih površina

  • Kompatibilan s većinom zračnih kompresora na tržištu

 

wwqefrdgbfngmnhj

 

Coofix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

Coofix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost.

 

fgbrefwqwedfsrvdgwweffgerfwe2ewfd

 

 

content ID
1394
SKU
CooFix zračni pištolj za pjeskarenje SPY01