CooFix zračni pištolj za čavle NG003

CooFix zračni pištolj za čavle NG003

CooFix PRO alati i pribor

59,97 €
4.99
64,96 €
CooFix zračni pištolj za čavle NG003_FRONT_1
CooFix zračni pištolj za čavle NG003_FRONT_1
Opis

 CooFix zračni pištolj za čavle NG003 je izvrstan alat za obradu drveta, namještaja i drugih materijala koji zahtijevaju precizno pričvršćivanje.

Uz ovaj pištolj za čavle, olakšat ćete si posao i uštedjeti vrijeme jer rad će biti brz i precizan.

Ovaj zračni pištolj dolazi s 100 spajalica, što znači da ćete moći početi koristiti pištolj odmah nakon otvaranja kutije. Također, veličina čavlića (6.7x2.2x64mm) omogućuje vam da pričvrstite čavle u širokom rasponu materijala i površina.

Radni pritisak pištolja je između 4 i 7 bara, što znači da se može koristiti s bilo kojim standardnim zračnim kompresorom. Ovaj pištolj za čavle je također jednostavan za upotrebu i ergonomski oblikovan, što ga čini idealnim za dulje radove.

Što se tiče kvalitete proizvoda, CooFix NG003 air brad nailer je izrađen od visokokvalitetnih materijala i ima robusnu konstrukciju koja jamči dugotrajnost i trajnost. Također, ovaj pištolj za čavle ima poboljšanu sigurnosnu funkciju koja smanjuje mogućnost slučajnih okidača.

Ukratko, CooFix zračni pištolj za čavle NG003 air brad nailer je kvalitetan alat koji vam može uštedjeti vrijeme i olakšati posao obrade drveta i drugih materijala. Njegova visoka kvaliteta materijala i konstrukcije, poboljšana sigurnosna funkcija i jednostavnost upotrebe čine ga idealnim izborom za bilo kojeg profesionalca ili DIY entuzijasta.

 

Tehnički detalji:

  • Model: CooFix NG003 air brad nailer

  • Veličina čavlića: 6.7x2.2x64mm

  • Radni pritisak: 4-7 bara

  • Sigurnosna funkcija: poboljšana

  • Kompatibilnost: standardni zračni kompresor

  • Ergonomski dizajn: da

  • Materijal: visokokvalitetni materijali

  • Uključene spajalice: 100 komada

 

 

wwqefrdgbfngmnhj

 

Coofix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

Coofix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost.

 

fgbrefwqwedfsrvdg

 

wweffgerfwe2ewfd

 

hzrtgdrs

 

content ID
1395
SKU
CooFix zračni pištolj za čavle NG003