CooFix zračni pištolj za bojanje SG004

CooFix zračni pištolj za bojanje SG004

CooFix PRO alati i pribor

32,97 €
4.99
37,96 €
CooFix zračni pištolj za bojanje SG004_FRONT_1
CooFix zračni pištolj za bojanje SG004_FRONT_1
Opis

 CooFix zračni pištolj za bojanje SG004 je izvrsno rješenje za sve vaše bojanje potrebe!

Ovaj pištolj za bojanje opremljen je s posudom od 0,7l i snagom od 110W, što ga čini snažnim i učinkovitim alatom za bilo koji posao bojanja.

Jedna od najboljih karakteristika ovog pištolja za bojanje je promjer sapnice od 0,6 mm, što mu omogućava stvaranje finih i preciznih linija, čak i na najzahtjevnijim površinama. Također, njegova velika zapremina posude omogućuje vam dugotrajnije bojanje bez potrebe za čestim punjenjem.

Ovaj pištolj za bojanje izrađen je od kvalitetnih materijala, što ga čini izdržljivim i dugotrajnim. Također je vrlo praktičan i jednostavan za upotrebu, s ergonomskim dizajnom koji pruža ugodan i siguran hvat.

CooFix zračni pištolj za bojanje SG004 je odličan izbor za sve vaše potrebe bojanja, bilo da ste profesionalni umjetnik ili samo želite nešto obojati kod kuće.

Tehnički detalji:

  • Zapremina posude: 0.7l

  • Snaga: 110W

  • Promjer sapnice: 0.6mm

  • Materijal: kvalitetni materijali

  • Ergonomski dizajn

  • Visoka učinkovitost i preciznost

 

wwqefrdgbfngmnhj

 

CooFix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

CooFix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost

 

3e4rwetgrzn3ergtrhhzrtgdrs

 

content ID
1397
SKU
CooFix zračni pištolj za bojanje SG004