CooFix udarni čekić 1,6 KW DH012

CooFix udarni čekić 1,6 KW DH012

CooFix PRO alati i pribor

219,97 €
5.99
225,96 €
CooFix udarni čekić 1,6 KW DH012_FRONT_1
CooFix udarni čekić 1,6 KW DH012_FRONT_1
Opis

 CooFix udarni čekić 1,6 KW DH012 za rušenje je proizvod koji će vam omogućiti učinkovito rušenje zidova, betona i drugih tvrdih površina. Ovaj udarni čekić je izdržljiv i pouzdan, što ga čini savršenim izborom za građevinske radove.

Jedna od glavnih prednosti ovog proizvoda je njegova snaga od 1600 W i brzina od 1500 o/min, što omogućuje brzo i učinkovito rušenje. Osim toga, dolazi s dodatnim setom četkica koji omogućuju dug rad stroja bez dodatnih troškova održavanja, ključem za montažu i demontažu za jednostavno rukovanje i čvrstim koferom za prenošenje i transport koji će štititi vaš udarni čekić tijekom transporta.

Ovaj udarni čekić također ima tubu ulja za podmazivanje udarne glave, što pomaže u produženju životnog vijeka proizvoda. Također, njegova visoka kvaliteta i izdržljivost čine ga boljim izborom u usporedbi s drugim sličnim proizvodima na tržištu.

Tehničke karakteristike:

  • Snaga: 1600 W
  • Brzina: 1500 o/min
  • Napajanje: 220 V
  • Set dodatnih četkica za dug rad stroja bez dodatnih troškova održavanja
  • Ključ za montažu i demontažu
  • Čvrst kofer za prenošenje i transport
  • Tuba ulja za podmazivanje udarne glave

 

wwqefrdgbfngmnhj

 

CooFix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

CooFix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost

3e4rwetgrznergfg3ergtrh3wesdfcvbgh

 

 

content ID
1411
SKU
CooFix udarni čekić 1,6 KW DH012