CooFix udarna bušilica sa setom od 114 alata IDK001

CooFix udarna bušilica sa setom od 114 alata IDK001

CooFix PRO alati i pribor

49,97 €
4.99
54,96 €
Opis

 CooFix udarna bušilica sa setom od 114 alata IDK001 je vrhunski alat koji će vam pomoći da jednostavno obavite sve popravke u vašem domu.

S ovom udarnom bušilicom, snage 650w i brojem okretaja od 0- 2800 o/min, možete bušiti i zavrtati vijke u bilo kojoj vrsti materijala, uključujući drvo, metal i beton.

U setu od 114 alata koji dolazi uz ovu bušilicu, pronaći ćete sve alate potrebne za različite popravke i radove, kao što su kliješta za skidanje izolacije, čekić, ključ za matice s podesivim prihvatom, kombinirke, skalpel, libela, bitovi, svrdla, metar, vijci i tiple, nasadni odvijač i izolir traka.

Ova udarna bušilica ima nekoliko karakteristika koje je čine praktičnom i jednostavnom za korištenje. Njezin ergonomski dizajn i guma na ručki omogućuju vam da s lakoćom držite i koristite alat, a mogućnost promjene smjera vrtnje omogućuje vam da učinkovito obavljate posao.

CooFix udarna bušilica je vrhunski proizvod koji se razlikuje od drugih sličnih proizvoda na tržištu. Njezina snaga i broj okretaja omogućuju vam da jednostavno i brzo obavite posao, dok set od 114 alata osigurava da imate sve što vam je potrebno. Osim toga, njegov ergonomski dizajn i guma na ručki pružaju vam udobnost i sigurnost tijekom korištenja alata.

Tehnički detalji:

  • Snaga: 650w
  • Broj okretaja: 0- 2800 o/min
  • Set od 114 alata
  • Mogućnost promjene smjera vrtnje
  • Ergonomski dizajn s gumom na ručki.

 

wwqefrdgbfngmnhj

 

CooFix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

CooFix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost

3e4rwetgrznergfg3ergtrh

 

 

content ID
1400
SKU
CooFix udarna bušilica sa setom od 114 alata IDK001