CooFix teleskopska brusilica za suhe zidove WS002

CooFix teleskopska brusilica za suhe zidove WS002

CooFix PRO alati i pribor

139,97 €
5.99
145,96 €
CooFix teleskopska brusilica za suhe zidove WS002_FRONT_1
CooFix teleskopska brusilica za suhe zidove WS002_FRONT_1
Opis

 CooFix teleskopska brusilica za suhe zidove WS002 je visoko kvalitetan proizvod koji vam omogućuje lako brušenje suhih zidova bez velikog napora.

Ova brusilica je izrađena od izdržljivih materijala i dolazi s brojnim značajkama koje je čine vrhunskom opcijom za vaše potrebe.

Jedna od glavnih prednosti ove brusilice je njena teleskopska ručka koja se može rasklopiti do 225mm, što omogućuje jednostavno i učinkovito brušenje teško dostupnih područja. Također, potenciometar za precizno određivanje broja okretaja čini ovaj proizvod vrlo prilagodljivim i lako upravljivim. Osvjetljenje ugrađeno u glavu brusilice pomaže vam da vidite detalje koje biste možda propustili i čini rad brusilice još praktičnijim.

CooFix teleskopska brusilica za suhe zidove dolazi s dodatnim setom četkica za dug rad stroja bez dodatnih troškova održavanja i ključem za montažu i demontažu. Također, tri nastavka za crijevo usisavača osiguravaju vam da će radna površina biti uvijek čista i uredna.

Tehnički detalji:

  • Napajanje: 220v
  • Potenciometar za precizno određivanje broja okretaja
  • Led osvjetljenje ugrađeno u glavu brusilice
  • Teleskopska ručka koja se može rasklopiti do 225mm
  • Dolazi s dodatnim setom četkica i ključem za montažu i demontažu
  • 3 nastavka za crijevo usisavača

 

wwqefrdgbfngmnhj

 

CooFix je profesionalna linija alata visoke kvalitete koja nudi širok raspon proizvoda za različite svrhe. Ova linija alata namijenjena je profesionalcima i zahtjevnim korisnicima koji zahtijevaju visoku razinu performansi i pouzdanosti od svojih alata.

CooFix alati su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i trajnost

3e4rwetgrznergfg3ergtrh3wesdfcvbgh

 

 

content ID
1412
SKU
CooFix teleskopska brusilica za suhe zidove WS002