BullTech SDS i okretno udarna štemerica sa 2 glave 1701

BullTech SDS i okretno udarna štemerica sa 2 glave 1701

49,97 €
4.99
54,96 €
1200 x 1200_10
1200 x 1200_10
Opis

BullTech SDS i okretno udarna štemerica sa 2 glave je visokokvalitetan električni alat koji će vam pomoći da obavite razne građevinske i obrtničke radove s lakoćom. Sa snagom od 3350W, ova štemerica pruža snažno udarno djelovanje i pouzdanu učinkovitost.

Ova BullTech štemerica dolazi sa 2 glave, što vam omogućava da jednostavno promijenite između različitih vrsta poslova ovisno o vašim potrebama. Bez obzira da li trebate izbušiti rupe za pričvršćivanje ili ukloniti stare pločice, ova štemerica će vam pružiti fleksibilnost i preciznost u radu.

Jedna od ključnih značajki ove štemerice je SDS sustav, koji omogućava brzu i jednostavnu izmjenu svrdla ili dlijeta bez potrebe za dodatnim alatima. To vam štedi vrijeme i olakšava radni proces. Osim toga, okretna funkcija omogućava vam veću kontrolu nad uređajem i prilagođavanje smjera bušenja ili dlijetanja prema potrebi.

BullTech SDS i okretno udarna štemerica također ima ergonomski dizajn koji osigurava udobno rukovanje tijekom duljeg vremenskog razdoblja. Guma na ručki smanjuje vibracije i pruža bolji prihvat, što rezultira manjim umorom prilikom rada. Također, prisutna je i funkcija kontrole brzine, koja vam omogućava prilagodbu brzine rada prema zahtjevima vašeg projekta.

BullTech SDS i okretno udarna štemerica sa 2 glave (3350W) je svestrani alat koji će zadovoljiti potrebe svakog profesionalnog obrtnika ili entuzijastičnog domaćeg majstora. Sa svojom snagom, funkcionalnostima i praktičnim značajkama, ova štemerica će vam omogućiti postizanje visokih rezultata i efikasnog obavljanja radova.

 

ppl

 

ppll

 

 

ppl

 

ppl

 

ppl

 

ppl

 

content ID
1550
SKU
BullTech SDS i okretno udarna štemerica sa 2 glave 1701