Bluetooth radio 135

Bluetooth radio 135

19,99 €(150,61 KN)
4,99 (37,60 KN)
24,98 € (188,21 KN)
Bluetooth radio GOL-135 Front 1_0
Bluetooth radio GOL-135 Front 1_0
Opis

Naziv proizvoda: Bluetooth radio 135 - Muzika Bez Granica

 

Opis proizvoda: Bluetooth radio 135 je kompaktni i svestrani uređaj koji će vam omogućiti da uživate u omiljenoj muzici bilo gdje i bilo kada. Sa širokim spektrom mogućnosti povezivanja i izuzetno kompaktnim dimenzijama, ovaj radio je savršen pratilac za vaše svakodnevne aktivnosti.

 

 

Ključne karakteristike:

  • Bluetooth Povezivost: Povežite svoj pametni telefon, tablet ili bilo koji drugi Bluetooth uređaj sa radio prijemnikom i uživajte u bežičnom streamingu muzike sa udaljenosti do 10 metara.

  • FM Radio: Uživajte u omiljenim radio stanicama zahvaljujući ugrađenom FM radiju sa mogućnošću ručnog podešavanja i automatskog skeniranja.

  • AUX i USB Povezivanje: Povežite radio sa različitim uređajima putem AUX kabla ili USB porta. Ovo vam omogućava reprodukciju muzike sa različitih izvora kao što su MP3 playeri, mobilni telefoni, ili USB flash diskovi.

  • Kompaktni Dizajn: Sa dimenzijama 16x8x10cm, ovaj radio je idealan za korištenje kod kuće, u kancelariji, ili čak na putovanjima.

  • Jednostavno Upravljanje: Intuitivni interface omogućava vam lako podešavanje i kontrolu vaše muzike, bez obzira na to gdje se nalazite.

 

Bluetooth radio 135 je sjajan izbor za sve ljubitelje muzike koji žele praktično, kompaktno i jednostavno rješenje za uživanje u omiljenim pjesmama i radio programima. Uz ovaj radio, vaša omiljena muzika je uvijek na dohvat ruke.

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1707
SKU
Bluetooth radio GOL-135