BLENDER

BLENDER

297,00 KN
37 KN
334,00 KN
Opis

 PROFESIONALNA SNAGA:

300 W profesionalne snage može savršeno usitniti led i lako razbiti čvršće namirnice pretvarajući ih u glatki smoothie baršunaste teksture.

1
KAPACITET XL:

Oblik posude karakterističan za profesionalne blendere, zapremine je 2 litre. Dodatno pogoduje vrtloženju sadržaja posude, a time i bolje usitnjavanje sadržaja, ali i  samo čišćenje! Ulijte vodu i blender se očisti sam bez vaše pomoći!   Izvrstan je za izradu smrznutih pića i kremastih smoothieja za cijelu obitelj. 

2

ŠTAP ZA MIJEŠANJE:

sve sastojke moguće je potpuno sigurno potisnuti na nož blendera dok radi! Potrebno je otvoriti otvor na poklopcu i posebno dizajniranim štapom potisnuti sve sastojke prema dolje kako bi se ravnomjerno samljeli. 
Poseban dizajn i dužina štapa omogućava vam da tu učinite potpuno sigurno bez gašenja blendera! 

4

INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA:

inteligentna tehnologija drobljenja pruža nenadmašnu snagu oštricama koje usitnjavaju i drobe kroz led, cijelo voće i povrće u sekundi! 

ROBUSTAN METALNI PRIJENOS: 

metalni prijenos karakterističan za profesionalne strojeve koji garantira direktan prijenos snage i dugotrajnost u radu!

5

6

LOMLJENJE LEDA:

U nekoliko sekundi zdrobite led u nježni snijeg i sljubite svoje omiljene sastojke u fantastična smrznuta pića i koktele! 

7

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE:

Posuda je načinjena od kvalitetne plastike koja ne sadrži BPA štetne sastojke i moguće ju je prati u perilici posuđa, čineći čišćenje jednako jednostavnim.

content ID
385
SKU
BLENDER