Auto radio sa zaslonom na dodir i navigacijom TS6-1

Auto radio sa zaslonom na dodir i navigacijom TS6-1

79,97 €(602,53 KN)
4,99 (37,60 KN)
84,96 € (640,13 KN)
Auto radio sa zaslonom na dodir i navigacijom TS6-1 Front 1
Auto radio sa zaslonom na dodir i navigacijom TS6-1 Front 1
Opis

Naslov: Auto Radio s Zaslonom i Navigacijom - Tehnološki Napredak u Vašem Automobilu

 

 

Opis proizvoda: Upoznajte se s našim revolucionarnim auto radijem koji će unaprijediti vaše iskustvo vožnje na potpuno novu razinu. S izvanrednom kombinacijom funkcija i vrhunske tehnologije, ovaj auto radio s zaslonom i navigacijom će postati neizostavni dodatak svakom automobilu.

 

 

Značajke:

  • Snaga Quad Core Procesora: Opremljen s Quad Core procesorom, ovaj auto radio osigurava brzinu i glatkoću prilikom korištenja različitih funkcija, od navigacije do multimedijskog sadržaja.

  • Prostrana Memorija: S 16GB interne memorije, imate dovoljno prostora za pohranu glazbe, aplikacija i drugih multimedijskih datoteka kako biste ih imali na dohvat ruke tijekom vožnje.

  • Povezivost Bez Granica: Uživajte u brzoj WiFi vezi kako biste streamali sadržaj, a također iskoristite Bluetooth za hands-free pozive i bežično povezivanje s vašim uređajima.

  • Precizna Navigacija: GPS navigacija s preciznim uputama osigurava da uvijek znate put do svog odredišta. To će vam omogućiti da se osjećate samouvjereno čak i kad istražujete nove rute.

  • Visokokvalitetan Zaslon: Zaslon visoke rezolucije od 1024x600 piksela pruža jasnu sliku i oštru grafiku, omogućavajući vam da jednostavno upravljate svim funkcijama na dodir.

  • Višenamjenske Mogućnosti: S FM radijom, mirror link opcijom za povezivanje s pametnim uređajima i intuitivnim sučeljem osjetljivim na dodir, ovaj auto radio će vas zabavljati i informirati tijekom cijele vožnje.

 

 

Uz naš auto radio s zaslonom i navigacijom, vaš automobil će postati istinski pametno vozilo. Od precizne navigacije do besprijekorne zabave, ovaj auto radio donosi sve što vam treba za udobnu i sigurnu vožnju.

 

Investirajte u tehnološki napredak i nadogradite svoje iskustvo vožnje već danas. Naručite svoj auto radio s zaslonom i navigacijom i otisnite na cestu s povjerenjem!

 

 

ppl

 

 

ppl

 

 

ppl

 

content ID
1602
SKU
.Ana Auto radio sa zaslonom na dodir i navigacijom TS6-1