Aku kutna brusilica GK 2xbaterija 5.0mAh

Aku kutna brusilica GK 2xbaterija 5.0mAh

Dostupno
637,00 KN (84,54 €)
45 KN (5,97 €)
682,00 KN (90,52 €)
Opis

Dolazi sa inteligentnim punjačem, snažnom Li-ion baterijom s indikatorom napunjenosti snage 24V i 5.0 mAh te priborom za izmjenu reznih ploča. 

Lagana i kompaktna: idealna za obradu metala, brušenje, rezanje i ostale primjene za hobiste i profesionalce koji svakodnevno koriste kutnu brusilicu

Snaga: Kutna brusilica ima snažni motor koji proizvodi 11 000 o / min bez opterećenja za profesionalne primjene rezanja i brušenja; učinkoviti motor je dizajniran s iznimno malim promjerom polja, omogućujući korisniku da s lakoćom obavlja projekte brušenja i rezanja

Udobnost: pomoćna ručka s 2 položaja posebno dizajniranu za nagib u prirodni položaj za maksimalnu udobnost operatera

Izdržljivost: kutna brusilica ima dizajn presvučen epoksidom za zaštitu alata od abrazivnih krhotina; Također je dizajniran sa zatvorenim prekidačem kako bi se spriječilo da prašina i krhotine uđu u mehanizam prekidača.

Maksimalni Ø brusne ploče: 125 mm
Pričvršćivanje: M 14

Svojom snagom i optimalnom težinom rukovanje je lakše te se ruke korisnika ne umaraju. No bez obzira na malu masu, motor je izrazito snažan te postiže 8500 okretaja u minuti u tren oka. U kombinaciji s pločama maks. promjera 115 mm rezanje i brušenje nikad nije bilo jednostavnije.

Bitna značajka GK kutne aku brusilice je tzv. "soft start", odnosno postupno povećanje broja okretaja bez snažnog početnog trzaja.

content ID
1097
SKU
GK -010 Aku kutna brusilica GK 2xbaterija 5.0mAh